Kutsu kirjoittamaan.

Hei te kaikki yhdistyksen jäsenet, jotka seuraatte tätä.

Ihmettelen tässä hiukan, kun kukaan ei ole kirjoittanut mitään tänne. Eikai rimakauhu vaivaa? Tämänhän pitäisi olla hauskaa ja meitä yhteen liittävää. Eli kaikki rohkeasti mukaan. Minä tässä ajattelin kans kirjoittaa mitä mulle kuuluu tänne. Nuha ja kröhä vaivaa, keskiviikkoisen kuoroharjotusten jälkeen ääni on vain ”kuplinut”. Kuumekin on vaivannut. Kaikesta tästä seuraa, se että kirjasto-projekti ei ole edistynyt. Eilenkin vaan lojuin voimattomana tässä sohvalla ja laskin tyhjiä hyllyrivejä, on muuten4*5.

Toinen ongelma mulla on ollut Suomi-seuran apuraha-anomus. Kukaan ei ole oikein sanonut suoraan, että tota haluan. Yleisluonteisti on sanottu, kuoroon, näytelmäkerhoon ja mun ehdotus korinpunonta-kurssi. Laittakaapa kommentteja tai ehdotuksia. Hakuaikahan päättyy tämän kuun lopussa, eli mahdollisimman nopeasti pitäisi päättää.

Kiva olisi saada jotain kuvia tänne. Kiitos Teje, kun laitoit ton auringonlaskun. Mutta muutakin voisi varmaan laittaa. Täytyy munkin opetella tuo taito.

Eli terveisin täältä sohvan pohjalta.  Minna

 

2 responses to “Kutsu kirjoittamaan.

  1. Hei Minna! Tulin juuri kotiin iloisena siita etta tosikiireisen ja flunssaisen viikon jalkeen paasen sohvan pohjalle! Koitetaan parantua pian!
    x Teje

  2. Vau, osasin käyttää tätä masiinaa…Vaan sitten ei näykkään, et olen kommentoinut? Eli pitääkö Minna sun siis tosiaan ensin katsoo, mitä kukin kirjottaa, ja sit vasta näkyvät tällä? Vai olenko tehnyt jotain väärin? Ps. kunhan nyt pääsen jyvälle, tämähän on ihan kiva, ja voin kirjottaa, mielelläni, jos ja kun kirjotettavaa ilmenee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s