Sunnuntainen kävely Kreetan kulkukoirien hyväksi

Aamu valkeni aurinkoisena, joskin hiukan tuulisena. Hyvä päivä kävelyyn. Vähän jälkeen yhdentoista armas siippani vei minut Aijaan järvelle, josta kävely alkoi.100_3090Aurinkoinen, mutta tuullinen sää oli houkuttanut purjehtijat liikkeelle. Kaukaisuudessa tarkkasilmäinen ehkä erottaakin ne.

Matkalta poimimme mukaan muutamia heppuja. Seurue oli kuitenkin hilpeä.100_3094Apua, kuka toi barbi on tos edessä?

Aijaassa ihailimme sen tekojärveä, missä asustaa myöskin paljon vesilintuja.100_3100Silken Noah´s little ark on Haniassa siaitseva eläinsuojelu järjestö. Silke itsekin oli paikalla mukanaan haavoittunut, hoidon saanut ihana koira.

100_3108Meitä suomalaisia paikalla oli yhteensä kahdeksan. Annika ei lähtenyt kävelemään, hänellä kuin oli vielä niin pieni koira mukanaan. Silkeltä sekin.100_3107Kuvasta puuttuu vain Riina. Riinaaa, missä huitelit?

Sitten vaan matkaan.100_3112Hoidossa olevia koiria tuli myöskin mukaan. Hyvää sosiaalista harjoittelua, ja vasempana olevalle Ashley´lle myöskin oppitunti talutusnuorassa kävelemiselle. Keskellä oleva isoin koira vei minua kävelylle. Vaikka en mikään höyhensarjalainen olekkaan, ihanat tuoksut kiinnostivat niin, että matkamme eteni lähinnä singer tyyliin siksakaten. Muuten tosi lempeä ja iloinen koira.100_3115Matkalta löytyi tällainen ihana Agios Georgioksen -kirkko. Mikä tunnelma.100_3117Drakianassa levähdettiin ja annettiin koirille vettä ja meille itsellemmekin virkistystä. Vasemmalla oleva Ashley etsii itselleen kotia. Menettänyt auto-onnettomuudessa varpaita ja pelkää autoja yli kaiken. Kasvaa isoksi nähtävästi.

Tässä vaiheessa toiset kääntyivät joko takaisin tai ystäviä tuli heitä hakemaan autolla. Me suomalaiset päätimme kävellä Plataniakseen, n 3 km lisää.100_3130Tietä reunustivat appelsiinipuut, joista poimimme näitä maailman parhaita appelsiineja matkaeväiksi. Slurp.100_3136Matkalla Plataniakseen tuli pieni kirkko aaaahhh niin ihana vastaan. Luulen Agios Joanniksen kirkoksi, mutta en mene vannomaan. Matka taittui rupatellessa ja luonnon kauneuksia ihaillessa. Olo oli hyvä.

Jutun kirjoitti Minna

One response to “Sunnuntainen kävely Kreetan kulkukoirien hyväksi

  1. Mieli virkistyi, kaikin puolin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s