Naisia

Naiset juhlivat naisia.

Naiset juhlivat naisia.

Naistenpäivää vietimme 8.3.2015 Nea Horan -rannassa sijaitsevassa tavernassa nimeltään Με Νου και Κρασι (Me Nu ke Krasi). Illan aloitimme klo 19,30 vapaalla juttelulla, jota yhdeksän naisen kesken näyttääkin riittävän kiitettävästi. Paikalla meitä oli Inge-Maj, Mirjam, Päivi, Eija, Arja A, Reetta, Eeva, Minna ja ei jäsenenä (tällä hetkellä vielä) Leena.

Tovin turinatuokion jälkeen lauloimme yhdessä J.Karjalaisen ”Sankarit”. Puheenjohtajamme Inge-Maj piti vaapaamuotoisen puheen, johon mekin osallistuimme kommenteillamme naisista ja naisten asemasta eri maissa. Kuoro lauloi ”Hohtaa hopeaa purjeet” ja ”Kukkuva Kello”.

Laulujen jälkeen söimme, kukin tilasi mieleistänsä listalta. Tällä kertaa emme olleet halunneet tehdä valmista menuuta. Ruoka oli hyvää, ainakin allekirjoittanut tykäsi kovastikin. Ruokien ja juomien välissä ei varmaan hiljaista hetkeä löytynyt, oli juttelu sen verran runsasta. Jopa niin vilkasta, että yhdistyksen hankkimat ruusut meinasivat unohtua antaa, mikä saikin aikaan aikamoisen naurun remakan.

Kukittamisen jälkeen ensimmäiset väsyneet lähtivät koteihinsa harrastamaan nukkumista, toiset reippaammat jäivät vielä istumaan hetkeksi. Maailmaa emme ehkä parantaneet paljoakaan, mutta mukavaa meillä oli.

Minna

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s