Marssimassa eläinten puolesta 15.3.2015

unnamed (6)

Yhteistuumin Hanian filozoikos Sillogos ja Noah’s Ark järjestivät  Aria Anastasakin aloitteesta  mielenilmaisun Hanian kaupungin kulkukoirien ja –kissojen puolesta tänään, sunnuntaina.

Päätös kokoontumisesta tehtiin vasta keskiviikkona, ja silti meitä eläinten ystäviä oli paikalla muutamia kymmeniä. Tapaaminen oli venetsialaisessa satamassa Santrivani-aukiolla. Rinta rinnan kreikkalaisia, englantilaisia, ruotsalaisia, saksalaisia, amerikkalaisia ja suomalaisia, siis meitä hanialaisia. Jaoimme tiedotteita aukiolla ja kävelimme satamassa ja vanhan kaupungin kujilla. Olin iloinen, sillä ihmiset, paikalliset, suhtautuivat myönteisesti sanomaamme! Toivo elää kokonaisvaltaisesta kurjimuksesta huolimatta!

unnamed (5)

Kevät koittaa, turistit saapuvat iloisina nauttimaan saaremme luonnosta ja arkelogiasta, auringosta ja merestä. Jokakeväinen trobi, häpeä, on, että saadakseen loma-alueen ja kaupungin keskustan – omasta mielestään – siivottua, ihmiset myrkyttävät kulkukoiria ja –kissoja, ajatellen, että ne tuovat huonoa mainosta kaupungille!! Niin kuin tuovatkin. Poissa silmistä, poissa mielestä. Mutta mitäpä lomalaiset sanoisivat, jos tietäisivät tästä ”siivoustavasta”!?

unnamed (4)

Yhdistyksemme jäsenen Riinan koira Bella oli viime viikolla hänen ystävällään hoidossa, ja pääsi valitettavasti karkuun. Ei ehtinyt kulua kahta tuntia, kun koira oli kuollut syötyään myrkkyä. Silke Wrobellin tullessa paikalle, oli koira menehtynyt.

Maijan kanssa ulkoilu täällä kaupungissa on kidutusta, koko ajan silmä kovana pitää seurata, ettei vain nappaa mitään suuhunsa. Kuonokoppa pitäisi laittaa koiralle, ettei ulkoilukin olisi täyttä stressiä.

 

Harkitse tarkkaan ennen kuin myrkytät, 5 vuotta vankeutta, sakkoja 15,000 € asti.

Harkitse tarkkaan ennen kuin myrkytät, 5 vuotta vankeutta, sakkoja 15,000 € asti.

Reetta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s